Plase de insecte

Home / Servicii / Plase de insecte

PLASE DE INSECTE

PLASE DE INSECTE CU BALAMALE:

Va oferim plase de insecte cu balamale, disponibile in culorile standard ALB (9010), MARO(8014) sau GRI ANTRACIT(7016) dar la cerere se pot vopsi in orice culoare RAL cat si in imitatie de lemn.

Cel mai economic tip de protectie impotriva insectelor, fiind confectionate din rama de aluminiu extrudat de 17x25mm imbinate cu coltar PVC si plasa din fibra de carbon gri.

Dimensiunile maxime de realizare sunt 1200mm latime x 2400mm inaltime. Se realizeaza in functie de dimensiune cu 2 sau 3 balamale si bara de ridigizare, iar inchiderea se face prin blocator sau magnet.

PLASE INSECTE TIP RULOU VERTICAL SAU ORIZONTAL:

Disponibile in culori standard ALB, MARO sau GRI ANTRACIT, dar optional se pot vopsi in orice culoare RAL sau imitatie de lemn.

Plasele tip rulou sunt realizate cu amortizor pentru controlul vitezei de ridicare, perii antivant pentru a impiedica iesirea accidentala a plasei din sina, iar in partea de jos cu agatator pe toata latimea plasei pentru o inchidere etansa.

Sistemele verticale se pot realiza la dimensiuni maxime de 1600mm latime x 2400mm inaltime.

Sistemele orizontale se pot realiza intr-un singur canat cu dimensiuni de pana la 1800mm latime x 2700mm inaltime, iar in dublu canat pot ajunge pana la 2400mm latime x 2700mm inaltime.

PLASE INSECTE GLISANTE SAU CULISANTE:

Plasele Glisante sau culisante sunt ideale pentru terase si balcoane unde suprafata vitrata este mare, acestea putand fi realizate la dimensiuni de pana la 6000mm pe latime si 3000mm pe inaltime.

Sunt disponibile in culorile standard ALB si MARO, dar la cerere se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL sau imitatie de lemn.

Sistemele pot fi individuale un singur canat care poate glisa pe sina simpla de tip “Z”, doua sau trei canate care ruleaza pe un sistem de sine multiplu. Sistemele sunt realizate cu role ce permit ajustarea unghiului de inclinare, dar si cu frana pentru a preveni lovirea accidentala.

PLASE TIP PLISEE CU ACTIONARE PE VERTICALA SAU ORIZONTALA:

Plasele tip plisee sunt cel mai nou sistem de protectie impotriva insectelor, oferind un design atragator oricarei locuinte.

Plasele pot fi realizate atat in plan vertical la dimesiuni de pana la 1500 x 1500 mm, iar in plan orizontal pot atinge dimensiuni de pana la 3000mm inaltime x 6000mm latime in sisteme de 1, 2 sau chiar mai multe canate.

Sistemele sunt disponibile in culorile standard ALB (9010), MARO (8014 sau 8019) si GRI ANTRACIT (7016), dar la cerere se poate opta pentru orice culoare din paletarul RAL sau imitatie de lemn.